Categorías

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Total 0,00 €

Carrito Confirmar

RENEGATS: BORN IN THE USA - por BARACK OBAMA Y BRUCE SPRINGSTEEN - EN CATALÀ - 336 PAGINAS

Libro RENEGATS: BORN IN THE USA. Por BARACK OBAMA Y BRUCE SPRINGSTEEN. Tapa dura. 336 páginas. Idioma: Català. Editorial: LIBROS DEL KULTRUM. ISBN-10‏: ‎ 8418404139. ISBN-13‏: ‎ 978-84-18404-13-9. ¡Atención: se edita el 2 de Noviembre de 2021! Se enviarán por estricto orden de pedido.

Más detalles

29,90 €

5660

Disponibilidad: En Stock

Añadir a la cesta

Añadir a mi wishlist

30 otros productos de la misma categoría:

Libro RENEGATS: BORN IN THE USA.

Por BARACK OBAMA Y BRUCE SPRINGSTEEN.

Tapa dura. 336 páginas. Idioma: Català.

Editorial: LIBROS DEL KULTRUM.

ISBN-10‏: ‎ 8418404139.

ISBN-13‏: ‎ 978-84-18404-13-9.

Tamaño: 230 x 276 mm.

¡Atención: se edita el 2 de Noviembre de 2021! Se enviarán por estricto orden de pedido.

 

SOMNIS # MITES # MÚSICA

Viatge autobiogràfic per la cultura, la música i els somnis de dos vells amics que creuen en el poder revolucionari i terapèutic de la música per canviar el món

SINOPSIS

Bruce Springsteen, un dels grans cantautors de l'era daurada del rock, afegeix un capítol més a les seves memòries, més íntim i sense concessions de cap mena, atès que ho fa en companyia d'en Barack Obama, l'expresident dels EUA. Tots dos passen revista als grans mites del país, als seus somnis, les seves idees i la cultura, en el podcast que dona nom al llibre; i ho fan també afegint-hi lletres de cançons, discursos inèdits, fotografies mai vistes i noves revelacions sobre llurs tarannàs que ens ajuden a entendre i apropar-nos a la banda sonora de l'Amèrica més progressista i als reptes defensats pels qui han somiat i somien amb un món més just.

AUTOR

Bruce Springsteen Bruce Springsteen, un dels grans cantautors de l'era daurada del rock, afegeix un capítol més a les seves memòries, més íntim i sense concessions de cap mena, atès que ho fa en companyia d'en Barack Obama, l'expresident dels EUA. Tots dos passen revista als grans mites del país, als seus somnis, les seves idees i la cultura, en el podcast que dona nom al llibre; i ho fan també afegint-hi lletres de cançons, discursos inèdits, fotografies mai vistes i noves revelacions sobre llurs tarannàs que ens ajuden a entendre i apropar-nos a la banda sonora de l'Amèrica més progressista.

Bruce és objecte de culte al mercat en llengua catalana. Dues edicions venudes en català de les memòries d'en Bruce Springsteen. A roda de la promoció de Penguin Random House en castellà.